Студио

Ние от Pixel Plus създадохме студио, което е съчетано с професионализъм и добра атмосфера. Притежаваме две от най-важните неща за създаването на кадри от всякакъв тип – добро оборудване, както и екип от фотографи с опит. Предлагаме Ви заснемане във всякакви видове:

  • Според композицията: глава, глава и раменен пояс, допоясна фигура, цяла фигура.
  • Според положението на главата: анфас, три-четвърти, полупрофил и профил.

 

Снимки за документи:

Доста често имаме нужда от скучни снимки за документи. Изискват малко усилия, но е необходимо да се спазват съответни критерии и размери. Няма нужда да се ровите в интернет в опит да намерите, кой е Вашия размер, защото ние вече го знаем. Предлагаме Ви заснемане за документи от всякакъв тип:

          Задграничен паспорт

          Снимки за дипломи

          Снимки за ученически лични карти и бележник

          Снимки за карти за градски транспорт и БДЖ

          Снимки за американска виза

          Здравна книжка

          Студентска книжка

          Др.

*Освен комплект от снимки, можете да получавате и дигиталния формат на снимката, в съответния размер

Професионални студийни кадри:

Искате да кандидатствате за нова работа ? Имате визия, но трябва да я презентирате по най-добрия и представителен начин ? Предлагаме Ви професионално заснемане  с подходяща светлина и фон.  Вие получавате обработен файл, оразмерен според размерите, които са нужни, готов за употреба по предназначение.

Снимките от този тип са подходящи за:

          CV

          Визитки

          портфолио

          социални мрежи

Студио за семейни и детски фотографии

Независимо дали имате повод, или не, или просто искате да запечатате любимите си семейни моменти, в една красива и цветна фотосесия, ние Ви предлагаме студио, в което можете да съчетаете забавлението и емоцията, със заснемането на прекрасни професионални снимки. Те са подходящи както за семейни снимки, така и само за деца. Ние създаваме подходяща атмосфера, с която да се отпуснете и да се насладите на момента.

 

          Коледни фотосесии

Зимните празници от годината са идеалния повод да отделите малко време, в което да си създадете прекрасни празнични спомени. Коледните празници са любими на всички, защото това е време за семейството, в което има много щастие и настроение.  Какво по-хубаво, ако се възползвате от нашите професионални услуги, за да направим за Вас тези моменти запомнящи се.