Продължете към съдържанието
Начало » За нас

За нас

КОИ СМЕ НИЕ ?

Доказан лидер в сферата на фотографията. Фирмата е на пазара повече от 16 години, което доказва, че през тези години ние непрекъснато се развиваме и се стремим да бъдем най-добрите. Натрупали сме много опит и не спираме да го правим, за да можем да Ви предложим професионализъм, съчетан с достъпни цени и кратки срокове за изработка.

КАКВА Е НАШАТА ЦЕЛ

Освен усмивки и доволни клиенти, ние се стремим да предлагаме на клиентите ни най-доброто качество, чрез най-новите технологии. Желанието ни да задоволим всяко желание на клиента е на първо място за нас. Мотивацията ни е да бъдем полезни и едновременно с това непрекъснато да се усъвършенстваме и да предлагаме нови и оригинални идеи

С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАМЕ?

Предлагаме разнообразие от размери на снимките:

Основната дейност на Фото център PIXEL PLUS е да предлага на своите клиенти най-качествените дигитални снимки разпечатани на фотохартия.

За нас най-важно е клиентите ни да получават най-доброто качество и обслужване, което ние гарантираме чрез най-модерната техника и консумативи на лидера в дигиталната фотография – FUJIFILM. От началото на 2011г  разполагаме и с най-новия модел машина на FUJIFILM-FRONTIER 750, с който можем да Ви предложим и голям формат копиране на снимки (30/40; 30/60; 30/90).

Ние ще направим Вашите подаръци уникални – чаши с Ваша снимка, тениски, пъзели, възглавнички със снимка на любимия, ключодържатели със снимка  и още много други фото подаръци.

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

  • Качеството, което предлагаме е важно за да може всеки клиент да бъде доволен. А доволните клиенти са важни за нас. Точно за това ние се стремим да бъдем лидери в сферата си.  Използваме най-качествените консумативи на FUJIFILM, за да ви гарантираме най-доброто качество на печат. Имаме най-добрата техника за копиране – FUJIFILM Frontier и използваме най-добрата хартия – FUJIFILM – FUJICOLOR CRYSTAL ARCHIVE, за постигане на максимално добри цветове и издръжливост във времето.
  • Тъй като клиента е на първо място за нас, ние държим той да бъде удовлетворен. В случай, че не е доволен от продукта, винаги може да се свърже с нас, за да го направим отново. Стремим се всеки дизайн да бъде уникален, за да можете да получите най-доброто. В случай, че създаваме продукт по ваша идея и дизайн, се стараем да се доближим максимално до Вашите очаквания.
  • Сроковете за изработка, които предлагаме, са бързи и винаги точни, което Ви позволява да си позволите да направите поръчка в последния момент, а ние да я създадем за Вас със също толкова добро качество на изпълнение и професионализъм.
  • Работим на изключително достъпни цени, което винаги е важно. За всички редовни клиенти, предлагаме VIP карти, за да Ви гарантираме, че сте важни за нас.

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА НИ ОТКРИЕТЕ

Варна, бул. Цар Освободител 44, Pixel Plus  (fujifilm@abv.bg)

Телефонен номер: 0899 831 606

Facebook : PIXEL PLUS VARNA

Email: fujifilm@abv.bg

Екип


Квалифицираният персонал ще отговори на всички Ваши запитвания и въпроси.

За да улесним клиентите си предлагаме on-line поръчки на снимки и чаши чрез нашия уеб сайт. Освен да копирате Вашите снимки, при нас можете да закупите дигитален фотоапарат, аксесоари за него, рамки и албуми за снимките Ви.

Предлагаме на клиентите си изработване на уникални подаръци, по тяхна идея. Чаши, тениски, фото-книги, часовници със снимка и надпис по избор са най-търсените подаръци подходящи за всякакви поводи – рожденни и именни дни, сватби и много други.

Компанията FUJIFILM непрекъснато, изучава и изследва как хората възприемат светлината и цветовете на снимките.